QUARTER FINAL DAYS – Från 25% rabatt på utvalda varor KÖP NU

Bästa fotbollsskorna för breda fötter

Är du trött på att klämma in dina breda fötter i smala fotbollsskor? Vi förstår kampen! Att ha breda fötter bör inte innebära att offra varken komfort eller prestanda. Därför har vi sammanställt en lista över de bästa fotbollsskorna som är speciellt utformade för att passa breda fötter. Gör dig redo att ta ditt spel till nästa nivå utan att kompromissa med komfort eller stil!

PUMA FUTURE ULTIMATEPUMA FUTURE

Vi vet att vi pratar mycket om PUMA FUTURE ULTIMATE, men det är svårt att låta bli. Dessa skor har fått mycket uppmärksamhet i fotbollsvärlden då många professionella spelare byter till dem för deras överlägsna passform och komfort. PUMA FUTURE-serien har kommit långt, och den nuvarande modellen är en av de skorna på marknaden som passar bäst, oavsett formen på din fot. Den avgörande faktorn i allt detta är FUZIONFIT360-överdelen, som är tillverkad i ett elastiskt material som sitter tätt men bekvämt och ger en av de bästa barfota-känslorna vi har upplevt. Om ditt mål är att få fotbollsskor som passar otroligt bra på foten är PUMA FUTURE ULTIMATE paret för dig.

PUMA FUTURE ULTIMATE


adidas Predator Accuracy aPA

Designade för precision och kraft: adidas Predator Accuracy är faktiskt en av de bredaste skorna vi har provat i år. Dess Primeknit-krage och HybridTouch-överdel anpassar sig efter din fots form och ger en tät men anpassningsbar passform. Dessutom förbättrar High-Definition Grip-teknologin bollkontrollen, vilket gör det till en favoritsko för mittfältsexperter.

adidas Predator Accuracy


Nike Phantom GX EliteNikePhantomGX

Nike Phantom GX är utformad för dynamiskt spel, precision och exceptionell komfort även för spelare med breda fötter. Dess revolutionerande Nike Gripknit-överdel är gjord i ett klibbigt material som ger en strumpliknande passform samtidigt som den säkerställer en utmärkt bollkontroll. Med dess responsiva Tri-star-dobbar garanterar denna sko att du kan prestera på topp under hela matchen.

Nike Phantom GX Elite


Mizuno Morelia Neo IIIMizunoMoreliaNeo3

Mizuno förstår vad vi fotbollsspelare vill ha i en fotbollssko och som ett resultat är de kända för att skapa några av de högsta kvalitetsskorna på marknaden. Morelia Neo III erbjuder en fantastisk passform för de flesta människor med breda fötter i åtanke. Tillverkad av premium känguruläder erbjuder den enastående mjukhet och en rymlig tåbox. Den lätta designen och det utmärkta greppet gör den till ett perfekt val för de flesta spelare, oavsett vilken position du spelar på.

Mizuno Morelia Neo III


Nike Premier 3Niek premier3

Nike Premier 3 är perfekt för personer med breda fötter. Den har en överdel av premiumläder som ger en bekväm och stadig känsla som anpassar sig efter din fotform samtidigt som den ger fotstabilitet och utmärkt bollkontroll. Den breda passformen bidrar också till extra utrymme ved tårna, vilket gör den till ett långsiktigt och pålitligt val.

Nike Premier 3


New Balance Furon V7 ProNBFuronv7

New Balance Furon V7 Pro är byggd för explosiv hastighet och utvecklad med en bredare passform i åtanke. Den lätta Hypoknit-överdelen garanterar maximal komfort och hållbarhet samtidigt som den är mjuk och nästan liknar läder. Dessutom förbättrar den riktade dobbsdesignen greppet och accelerationen. Sammanfattningsvis erbjuder New Balance en utmärkt fotbollssko som kostar mindre än konkurrenterna och har en fantastisk prestanda samtidigt som den är mer än lämplig för spelare med breda fötter.

New Balance Furon V7


adidas Copa MundialCopaMundial

Under årtionden har adidas Copa Mundial varit en symbol för kvalitet och stil i fotbollsskobranschen. Med en överdel av känguruläder som formar sig efter din fot, samt en berömd, universell passform, ger denna sko en oöverträffad nivå av komfort. Dess hållbarhet, ikoniska plös och tidlösa design gör den till en sann klassiker, och fans från hela världen hyllar dess unika egenskaper.

adidas Copa Mundial


Mizuno Alpha Made in JapanMizuno Alpha

Avslutningsvis har vi Mizuno Alpha. De är utformade för att rymma breda fötter utan att kompromissa med prestanda. Den tekniskt konstruerade syntetiska överdelen är otroligt tunn och ger skorna en fantastisk barfota-känsla. Den lätta konstruktionen och greppmönstret ger en responsiv och smidig spelupplevelse. Mizuno Alpha Made in Japan är de mest exklusiva fartskorna på marknaden och kombinerar enastående prestanda och komfort.

Mizuno Alpha MIJ


adidas Copa GloroCopaGloro

adidas Copa Gloro är ett utmärkt val för den som har en budget. Skorna har ett mjukt kalvskinn, vilket innebär att de kommer att anpassa sig efter din fotform över tiden. Denna direkta konkurrent till Nike Premier 3 har en liknande retrostil med sin vikbara plös. Skon är gjord i en riktigt fin kvalitet med tanke på det låga priset. Om du letar efter skor som inte spränger din budget kan adidas Copa Gloro vara det perfekta valet för dig.

adidas Copa Gloro

Sammanfattningsvis är det viktigt att hitta rätt fotbollsskor för breda fötter för optimal prestanda och komfort på planen. De alternativ vi har framhävt i denna lista erbjuder olika stilar, teknologier och passformer för att passa spelare med breda fötter. Oavsett om du föredrar det klassiska utseendet hos adidas Copa Mundial eller den futuristiska designen hos Puma Future, finns det en sko som kommer att ge den perfekta passformen för dig. Kolla in alla dem i vår butik och utveckla ditt spel! Ha det kul på planen!