SEASON PREPARATION SALE – Från 25% rabatt på utvalda varor KÖP NU
Utvecklingen av Skechers fotbollsskor

Utvecklingen av Skechers fotbollsskor

8. 7. 2024 4 min. läsning

Ett år är en ganska kort tid för att förändra marknaden för fotbollsskor. Men Skechers gör just det. Kolla in med oss Skechers första år i spelet!

Det djärva inträdet: Skechers tar steget in i fotbollsvärlden

Skechers firar sitt första år i fotbollsskornas värld med ett helt nytt Evolution-paket. Låt oss gå igenom hela året och ta reda på hur de överträffade förväntningarna, förbluffade fotbollsgemenskapen, vann över många spelare och omdefinierade excellens på planen.

Shoppa Skechers

Skakar om scenen: Q3 2023

Prime

Skechers chockade alla med en mystisk black-out-fotbollssko. Sedan, utan förvarning, lanserade de Prime Pack, deras första officiella fotbollssko. Det här var inte vilka stövlar som helst, de gjorde ett djärvt uttalande. Harry Kanes stöd bevisade att dessa skor kunde vara en fotbollsspelares bästa allierade.

Bygger vidare på succéen: Q4 2023

Trench

Skechers slutade inte där. De följde upp med Trench Pack, inspirerat av de klassiska svarta stövlarna som är kända för att symbolisera hårt arbete och beslutsamhet.

Skechers Trench Pack

Isis precision: Q1 2024

Diamond ice

I början av 2024 presenterade Skechers Diamond Ice-kollektionen. Det här var inte bara en ny färg; den representerade värdefullhet och lugn under press. De svala blå tonerna förkroppsligade en lugn mentalitet på planen, perfekt för situationer med hög press.

Skechers Diamond Ice Pack

Prioriterar komfort: Q2 2024

Laser-Comfort

Skechers har definitivt fokuserat på komfort med Laser-Comfort Pack. Varumärket har alltid varit känt för en oöverträffad komfort i sina skor, så att ta med en fantastisk komfort till sina fotbollsskor var bara logiskt. Denna utgåva säkerställde att spelarna kände sig bra samtidigt som de såg skarpa ut.

Skechers Laser Comfort Pack

Ett år av innovation: Q3 2024

evolution

Skechers har firat ett år sedan de slog igenom på marknaden och skiftat fokus till att skapa en rörelse. Den nya säsongen innebär en utökad kollektion kallad Evolution Pack, inklusive barnversioner, vilket förbättrar varumärkets räckvidd och kommersiella utsikter. Det här handlar om mer än bara stövlar; det handlar om att bygga ett arv.

Skechers Evolution Pack

evergreen

Samtidigt släppte Skechers också sitt Evergreen Pack. Samma avancerade teknik som i Evolution Pack, men i den traditionella svarta färgen.

Skechers Evergreen Pack

Stjärnsigneringar

Skechers har sedan starten på fotbollsmarknaden skrivit kontrakt med toppspelare som Harry Kane, Oleksandr Zinchenko, Anthony Elanga, Bobby Reid, Shania Hayles, Ria Bose och Anouk Denton. Dessa idrottare, som är kända för sin skicklighet, motståndskraft och spetskompetens, har gett varumärket trovärdighet och synlighet. Dessutom kommer fler spelare att tillkännages snart! Håll ögonen öppna!

Komfort före allt annat

En viktig egenskap hos Skechers fotbollsskor är deras engagemang för komfort. Eftersom spelarna tillbringar timmar på fötterna är det viktigt att skorna är bekväma. Skechers har integrerat avancerad teknik och ergonomisk design för att öka prestationen och samtidigt minimera trötthet och skaderisker.

Vad väntar för Skechers?

På bara ett år har Skechers förvandlats från en nykomling till en stor aktör på marknaden för fotbollsskor. Deras innovativa design, strategiska samarbeten och hängivenhet till komfort har gjort dem unika. Eftersom de fortsätter att förnya sig är Skechers helt klart här för att stanna. Oavsett om du är ett proffs eller en helgspelare, håll ett öga på Skechers - de har bara börjat.

Shop Skechers Boots