FINAL SALE – Från 25% rabatt på utvalda varor KÖP NU

header

Tillbaks i tiden med Nike Premier III

Föreställ dig detta: Du står på den grönskande planen och är redo att släppa loss dina färdigheter. Men vänta, vad har du på fötterna? Det är inte bara ett par vanliga fotbollsskor; det är Nike Premier III Exclusive, ett mästerverk som skapats i samarbete mellan Nike och 11teamsports. De här skorna är inte bara skor, de är en resa genom tiden, en hyllning till de ikoniska Nike Air Strike-fotbollsskorna från 90-talet.

Nike Premier III Exclusive är en hyllning till fotbollens rika arv. Med sin eleganta svarta design som pryds av den slående neongröna Swoosh, är dessa stövlar en hyllning till en storhetstid. Det är en tillbakablick till fotbollens guldålder, då legender vandrade på planen och varje match var ett spektakel.

_

 

_

 


Nike Premier III x 11teamsports 

För dem som känner till Nikes Premier-serie är de här skorna mer än bara ett modeuttryck - de är en symbol för excellens. Premier III för vidare arvet av komfort, stil och prestanda. Med ovandel i förstklassigt koläder och förändrat stygnmönster erbjuder dessa stövlar oöverträffad komfort och stöd för spelare på alla nivåer.

Den exklusiva versionen av Nike Premier III finns endast hos 11teamsports

_

 

_

 


Nike Premier III x 11teamsports