Bästa målvaktshandskar 2023

Om du letar efter de bästa målvaktshandskarna som hjälper dig att hålla rent, har du kommit till rätt ställe. För målvakter kan rätt handskar vara skillnaden mellan en säker räddning och ett insläppt mål. I det här inlägget tar vi en titt på några av de bästa målvaktshandskarna på marknaden och vad som gör dem så speciella. Vi går igenom nyckelfunktioner som grepp, hållbarhet och komfort för att hjälpa dig hitta det perfekta paret som passar dina behov.

Uhlsport Supergrip+ Speed Contact

uhlsport

Upplev det perfekta greppet med Uhlsport målvaktshandskar! Dessa handskar är gjorda av behagligt tyg och utrustade med patenterat Supergrip+ latexskum, som, även om det inte är det mest greppvänliga på marknaden, kompenserar för denna egenskap med sin tillförlitlighet och hållbarhet. Handskarna är designade för att ge dig ett optimalt grepp samtidigt som de säkerställer komfort för dina händer. En klassisk omlott med ett latexband runt hela handleden och ett kardborreknäppning gör den enkel att ta på och dra åt. Vi kan rekommendera Uhlsport Supergrip+ Speed ​​Contact till alla som letar efter en balans mellan grepp, hållbarhet och komfort.

Uhlsport Supergrip+ Speed Contact RC


adidas Predator Pro Hybrid

predator

Dessa handskar har en stickad baksida med High Definition Grip silikonelement för exakt stansning av bollen, URG 1.0 handflata med tumomslag och extra latex på fingertopparna för bättre grepp och perfekt bollhantering. Gör räddningar med stil och självförtroende med adidas Predator Pro Hybrid målvaktshandskar!

adidas Predator Pro Hybrid


Puma Future Ultimate NC

puma

 

Dessa handskar är designade för en åtsittande passform Puma erbjuder överlägsen kontroll med en brapassform, 3D-stickat material och ett 4 mm ELITE+ DUAL GRIP latexlager på handflatan. Dessutom säkerställer den förlängda elastiska manschetten bekvämt slitage utan att behöva fästas. Bli hjälten i ditt lag med Puma FUTURE Ultimate NC!

Puma FUTURE Ultimate NC


BU1 Light NC

bu1

BU1 varumärket skapades av skickliga målvakter med syftet att skapa den perfekta målvaktsupplevelsen för alla. Resultatet är BU1 Light NC-handskarna. Dessa är några av de lättaste handskarna på marknaden, de har utmärkt andningsförmåga och grepp. BU1 handskar är en storfångst för alla som letar efter en pålitlig handske till en bråkdel av priset av den dyrare konkurrensen.

BU1 Light NC


Vi hoppas att det här inlägget har hjälpt dig att välja det perfekta paret målvaktshandskar. Alla produkter finns i 11teamsports butiken! Lycka till på planen!