GEAR UP SALE - Spara upp till 55% på utvalada varor -- days --:--:-- KÖP NU

De bästa fotbollsskorna för kvinnor

Efter sommarens dam-EM i England insåg de flesta världen över att damfotbollen når nya höjder och måste tas på samma allvar som herrfotbollen. Med rekordstor närvaro och till och med deltagande i amatörfotboll är damfotbollen på uppgång och ingen av oss kan ignorera det. Vi har därför förberett en översikt för alla våra kvinnliga fotbollsspelare för att hjälpa dig välja de perfekta fotbollsskorna.

Nike Mercurial Superfly 9 Elite

NMS

Om vi ​​ska börja vårt urval med ett par fotbollsskor måste vi välja den förmodligen mest använda skon av alla, både inom herr- och damfotboll. Nike Mercurial är en av de ledande modellerna år efter år, och den här säsongen har de tagit sig ännu lite längre med sin Zoom-sula. Dessutom bärs de av damfotbollens ledande stjärnor, ledda av ansiktet på nya FIFA 2023, Sam Kerr. Om du vill veta mer om de nya Mercurials, kolla in en av våra tidigare artiklar som fokuserar på Nikes senaste serie av speedskor. Bären av: Sam Kerr - Chelsea, Ada Hegerberg - Lyon

Nike Zoom Mercurial Superfly 9

 

adidas Predator Edge.1

APE

Den legendariska kollektionen av fotbollsskor från adidas är designad för spelare som är galna i att kontrollera bollen och matchen. Ikonisk gummi Zone Skin ger dig förtroendet att bollen inte glider av din vrist och att dina passningar går dit du vill. Du kan också ha den översta Predator Edge-kollektionen i en version utan snören. Predators bärs av ett antal världsfotbollsstjärnor, bland kvinnor, särskilt kaptenen för det franska landslaget och en av de bästa spelarna i världen, Wendie Renard.
Används av: Wendie Renard - Lyon, Christiane Endler - Lyon

Predator Edge.1

 

Puma Future 1.4

PF

Än så länge, är Puma är det enda av de stora fotbollsföretagen som producerar fotbollsskor designade speciellt för kvinnor. Fotbollsskor från andra märken än adidas och Nike förbises ofta, men Puma har för närvarande några av de främsta och bäst passande skorna den här säsongen. Tack vare att vristen har "compression tape", passar Future 1.4-modellen perfekt, kramar om foten och säkerställer en bra känsla på bollen. Gjord för skickliga spelare, det kan inte gå fel med Puma Future.
Används av: Fridolina Rolfo - FC Barcelona, Ingrid Engen - FC Barcelona

Puma Future Z 1.4

 

Nike Phantom GT2 Elite

NPHGT

Dessa mångsidiga fotbollsskor från Nike behöver egentligen inte introduceras, eftersom de bärs av några av de mest tekniska spelarna i världen. Det uppbyggda gummimönstret förbättrar din kontroll och Flyknit-konstruktionen sveper runt din fot som en strumpa. Inom damfotbollen bärs de för närvarande av vinnaren av de två senaste Ballon d'Or-priserna och FC Barcelona-spelaren, Alexia Putellas. I kategorin män, Kevin De Bruyne, Harry Kane, Jack Grealish, Mason Mount och många andra. Behöver vi tillägga något till detta?

Används av: Alexia Putellas - FC Barcelona

Nike Phantom GT2

Sammanfattningsvis, vilka skor gillar du mest? Paren vi har nämnt i den här recensionen är några av de bästa du kan hitta just nu, baserat på det faktum att de bärs av de största stjärnorna i världsfotbollen, så vi kan garantera att du får de bästa skorna på marknaden. Vi hoppas att vi åtminstone har gjort det lite enklare för dig att välja dina nya fotbollsskor, du kan få många av dem med fin rabatt endast här på 11teamsports!