GEAR UP SALE - Spara upp till 55% på utvalada varor -- days --:--:-- KÖP NU

Bästa fotbollsskorna 2022

2022 har gett oss en rad utmärkta fotbollsskor för spelare på alla nivåer. Från professionella fotbollsspelare till entusiastiska amatörer, det finns modeller på marknaden som inte bara ger utmärkt komfort och hållbarhet, utan även stil och prestanda på planen. Här är några av de bästa fotbollsskorna 2022 att tänka på när du väljer dina nya skor för säsongen.

Nike Zoom Mercurial Superfly 9 'Kylian Mbappé'

KMSom nästan varje år har Nike Mercurial sin plats i listan över årets bästa fotbollsskor. Nike har verkligen inte snålat med innovation för Vapor 15 och Superfly 9, den nya ovandelen med Vaporposite+-teknik ger lätt och anpassningsbart stöd, medan den speciella Zoom Air-sulan har en härlig "studs" och dubbar för bättre grepp, vilket möjliggör snabba riktningsändringar. Dessa skor är också designade med spelarens komfort i åtanke, med en uttagbar innersula för enkelt underhåll och en mjuk sula för en bekväm passform. Nike Mercurial Vapor 15 är lätt en av våra favoritskor 2022.

New Balance Furon v7 'Headline Taker'

oooDen förmodligen största överraskningen i fotbollsskorvärlden för oss var modellerna från New Balance. Furon v7-modellen gladde oss med sin högkvalitativa syntetiska ovandel, som nästan imiterar egenskaperna hos läder, off-center snörning förbättrar kontakten med bollen när du skjuter, och den utmärkt passformen sveper bekvämt kring vristen.

PUMA Future Z 1.4 NJR 'Dream Chaser''

wwwVi har hyllat Puma Future Z 1.4 fotbollsskorna ett tag nu, eftersom de är några av de bäst sittande skorna någonsin. Smarta snörning och kompressionsband runt vristen passar perfekt runt foten och garanterar fantastisk kontakt med bollen. Vår favoritkombination var den som användes av Neymar Jr. vid VM i Qatar, inspirerad av hans "Dream Chaser"-tatuering.

Nike Zoom Mercurial Superfly 9 ''CR7''

wwwThe Nike Zoom Mercurial silo fick flera attraktiva designs 2022. Dessa skor, dedikerade exklusivt till Madeira-fenomenet, hyllar Portugal och dess ikoniska azulejo-plattor. Kolla in de exklusiva CR7 fotbollsskorna

Mizuno Alpha

wwwDet japanska märket Mizuno presenterade sina första syntetiska fotbollsskor i slutet av 2022 och de gjorde oss verkligen inte besvikna. Redan från första titt kan du se att Mizuno verkligen bryr sig om kvalitet och inte har för avsikt att skära hörn. Extra lätt, bekväm och en fantastisk touch på bollen, Mizuno Alpha kan vara den första skon i sitt slag från den japanska tillverkaren, men den finns utan tvekan på vår lista över de bästa skorna det senaste året. Du hittar en annan version av Mizuno Alpha här.

adidas Predator Edge 94+ FG

wwDe största skofanatikerna insåg nog redan att utseendet på dessa skorna var hämtat från adidas Predator 94-modellen. Predator Edge 94+ vann oss över främst med sin ovandel i mjukt läder, vilket är en drastisk förbättring jämfört med de syntetiska materialen som används i den klassiska versionen av Predator Edge.

Nike Tiempo Legend IX ''Made In Italy''

wwwLäder av högsta kvalitet, exklusiv produktion i Montebelluna, Italien, och samma design som Pirlos VM-vinnande skor 2006, vad mer finns det att säga? Varje lag behöver sin mittfältsmaestro och dessa stövlar gjordes just för dem.

PUMA Ultra Ultimate 'Dazzle' 

wwwDen andra modellen från Puma är i första hand fokuserad på en funktion - SNABBHET. De lättaste fotbollsskorna på marknaden med endast 160 gram överraskade oss definitivt med sin komfort, även spelare med hög vrist kommer att vara nöjda. Med en tunn ovandel av ULTRAWEAVE-material är beröringen på bollen nästan som att vara barfota. Puma Ultra Ultimate är ett utmärkt par skor om du letar efter en högkvalitativ snabbhetssko, billigare än konkurrenterna.

adidas X Speedportal ''Leyenda''

wwwI listan kan vi inte utelämna fotbollsskorna som var närvarande vid födelsen av det historiska ögonblicket under det senaste årets största fotbollsturnering. Adidas X Speedportal Leyenda fotbollsskor följde med den argentinske stjärnan Lionel Messi vid VM i Qatar och lyfte den mest värdefulla trofén med honom. Kolla in alla Messi's boots.

Nike Zoom Mercurial Vapor 15 ''Retro''

wwwDen tredje och sista färgsättningen av Nike Zoom Mercurial på vår lista är inspirerad av Air Zoom Mercurial VT-modellen från 2002, där Brasiliens Ronaldo spelade under sina bästa år.

Nike Phantom GT 2 Elite DF FG 'Generation Pack'

wwwEn av årets bästa skor var Nike Phantom GT2 Elite modellen. Dessa fotbollsskor har innovativ teknik som ökar precisionen och kraften i varje skott. De har ett upphöjt mönster på ovandelen som ger en greppvänlig känsla på bollen, vilket gör att du enkelt kan vända och ändra löpriktning med bollen. Vi kan rekommendera Nike Phantom GT2 till kreativa spelare eller helt enkelt till alla som föredrar kontroll över allt annat.

New Balance Tekela v4 Pro FG 'Headline Taker'

wwwNew Balance får ett andra omnämnande på vår lista. Tekela v4 är ett väldigt förbisett par skor, men de är kanske de bästa snörlösa skorna det senaste året. Den senaste tiden har vi haft problem med att hitta ett par snörningslösa fotbollsskor där foten inte "glider". Men New Balance hanterade detta problem fantastiskt. Ovandeln är gjord av högkvalitativ syntet och det elastiska materialet på vristen, som är starkt och smidigt, fixerar dina fötter i skorn. När du har testat Tekela v4 kommer du att känna att du inte behöver skosnören längre.

adidas Predator Absolute

www2022 präglades av hypes och många av dem hade en retrokänsla. adidas Predator Absolute var inget undantag. Dessa guldskor sågs första gången vid VM 2006 på Zinedine Zidane, som också avslutade sin fantastiska karriär i dem. Vi avundas bara tyst de som lyckades få tag i dessa skönheter i tid.

Vilka fotbollsskor var dina favoriter? Vi har fortfarande många av de ovan nämnda paren i lager, så tveka inte att skaffa minst ett till dig själv! Dessa är oftast begränsade upplagor så lagret är mycket begränsat!