SEASON PREPARATION SALE – Från 25% rabatt på utvalda varor KÖP NU

adidas F50 Fotbollsskor 2024

1

De legendariska adidas Speed Boots återvänder

Väntan är över. År 2024 är legenden tillbaka. adidas F50 ansluter sig återigen till adidas led tillsammans med adidas Predator. Den klassiska superduon i sortimentet av adidas fotbollsskor är återförenad. Men är adidas F50 fortfarande lika bra som det beryktade originalet? Kan "den nya" uppfylla de höga förväntningarna hos fans av snabba fotbollsskor och unga spelare som bara känner till F50 genom sitt rykte? Låt oss ta reda på det tillsammans.

adidas F50

adidas F50 Fotbollsskor - Den briljanta höghastighetsepoken från 2010 till 2015

Kommer du ihåg OG high-speed fotbollsskorna? De supersnabba, strömlinjeformade adidas fotbollsskorna som alla ville spela med? Med den lätta adizero syntetiska överdelen och den otroliga prestandan på den tiden var adidas F50 en sann game changer. Varje år tänjde adidas på gränserna lite till med F50 Prime (2011) och F50 adizero version 2, 3, 4 och 5 som matchade respektive år (2012-2015). Den obestridda höjdpunkten och absoluta milstolpen i fotbollsskornas historia var 2014 års adidas F50 adizero Crazylight, som vägde absurt lätta 99 g. Visserligen var det ett begränsat samlarobjekt som sannolikt skulle falla sönder efter tre matcher på planen. Men superbilar handlar inte om förnuft och användbarhet; de handlar om lockelsen i "vad som är möjligt". adidas F50 i alla dess varianter och färgkombinationer var det ultimata. Den hade stilen och den där speciella magin hos en fotbollssko. Sedan, 2016, bytte adidas till X. Men det är historia nu.

Fotbollsskon adidas F50 är tillbaka - smal, lätt och elegant i legendariska färgställningar

2

Hur kan vi säga det? Den nya 2024 adidas F50 är fantastisk med den gamla goda looken och de distinkta adidas 3-Stripes i F50-stil. Den första lanseringsfärgen "F50 Fast Reborn" glädjer oss med en nytolkning av den legendariska kameleontfärgen, med skimrande lila, vitt, svart och neon solgröna höjdpunkter. Messi-utgåvan "Triunfo Dorado", med vilken Lionel kommer att rocka COPA AMERICA 2024, är en tydlig hyllning till Messis gyllene F50 adizero från 2014. Vi ser fram emot alla vackra färgkombinationer och designer med vilka vi kärleksfullt kommer att dra fram vår älskade och underbart strömlinjeformade adidas F50 från fotbollsskokartongen. Det kommer att bli en fest! 

Tekniska detaljer för adidas F50 fotbollsskor - Moderna, lätta och snabba 

3

Vi får tillbaka vår adidas F50, och den är bättre än någonsin. Med helt moderna material och viktbesparande funktioner som gör adidas high-speed fotbollssko lätt och snabb i alla prisnivåer: 

  • ELITE-version (fotbollsskor på proffsnivå) 
  • PRO-version (en nedmonterad modell för semiproffs) 
  • LEAGUE-version (kostnadseffektiv under 100 €) 
  • CLUB-version (det billigaste alternativet av skorna)

Signaturlooken är tydligt definierad av de förstklassiga adidas F50 ELITE fotbollsskorna med topptekniska funktioner och coola detaljer. Den enkla formeln för höghastighetsfotbollsskor är "LIGHT = FAST".

Följaktligen är funktionerna i 2024 adidas F50: 

FIBERTOUCH-överdel - Extremt lätt, rivtålig och passar som en andra hud 
Tunneltunga - Superlätt och tunn för snörmodellen, förbättrar fotlåsningen
PRIMEKNIT-krage - Med komprimerande passform för den snörningslösa modellen 
SprintWeb - Lätt 3D-linjestruktur på ovandelen för perfekt bollgrepp 
Sprintframe360 - Signatursula, superlätt med FG-knoppprofil 
AG Traxion Frame - Högspecialiserad konstgrässula för 4G/5G-generationer av konstgräs 

Och mycket mer väntar på dig i det gamla nya sortimentet av adidas F50 speed fotbollsskor. Kolla in dem. De är otroligt roliga, ger dig de gamla vibbarna, men med absolut modern prestanda. 

The Top Model Plus – adidas F50+

Nytt i adidas höghastighetssortiment är Plus-modellen. adidas F50+ är i huvudsak en adidas F50 Elite med en plusfunktion. Förutom den spektakulära effektsulan (åtminstone i det första avslöjandet i samband med adidas Advancement Pack för EURO 2024 och COPA AMERICA 2024) är den enda tekniska skillnaden LIGHTSTRIKE PRO-elementet. Det är integrerat i sulans mittfot och ger dig lite extra energi och snärt. adidas F50+ fotbollsskor finns endast i herrstorlekar och uteslutande i snörningslös konfiguration. 

adidas F50 fotbollsskor speciellt för kvinnor 

4

adidas visar sin känsla för trender och efterfrågan på marknaden med detta ämne. Kvinnliga fotbollsspelare spelar också på hög nivå och behöver perfekt passande höghastighetsverktyg. Naturligtvis kan kvinnor använda vilken vanlig F50-modell som helst, eftersom dessa skor är designade för att vara unisex för olika fotformer. Men adidas har lyssnat på feedback från kvinnliga fotbollsproffs och lanserar två specialiserade dammodeller i det nya F50-sortimentet för 2024: toppmodellen F50 Mid Elite och mellanklassmodellen adidas F50 Mid League. Tekniskt och designmässigt är modellerna 100% identiska. De är dock specifikt optimerade för kraven och passformen för den kvinnliga foten - eftersom de små detaljerna gör stor skillnad: 

Mid-Cut-krage - Ankeltäckning för känslan av extra stöd 
Alltid med snörning - för finjustering och perfekt passform 
Passform för kvinnor - med mer utrymme för hålfoten och smalare häl 

adidas F50 Elite Mid W

adidas F50 League Mid W

adidas F50 med återvunnet material - modernt betyder hållbart 

Som ett globalt sportvarumärke har adidas också ett stort ansvar att föregå med gott exempel. adidas är mycket engagerat i hela leverans- och produktionskedjan med många standarder, samarbeten och initiativ som PRIMEGREEN eller BetterCotton för att minska det ekologiska fotavtrycket och på ett positivt och hållbart sätt forma sportklädesindustrins framtid. De nya adidas F50 fotbollsskorna är en del av detta arbete. De är tillverkade av minst 20% återvunnet material, beroende på modell. Och det ökar. Det är coolt. 

Slutsats: Är det värt att köpa de nya adidas F50 fotbollsskorna? 

Vår åsikt är tydlig: 2024 NEXT GENERATION av adidas F50 fotbollsskor är helt fantastisk. De är en kombination av tradition och innovation, prestanda och stil. Oavsett om du är professionell eller amatör, manlig eller kvinnlig spelare ... om du letar efter hastighetsverktyg för dina fötter, måste du allvarligt överväga F50 som ett alternativ och definitivt testa det. Eller så låter du din motståndare som bär F50:or spela ut dig. Ditt beslut. På 11teamsports hittar du alla önskade F50-modeller som du vill beställa. Som din absoluta fotbollsspecialist och adidas No. 1 partner får vi varenda färgställning, de hetaste specialutgåvorna, strikt begränsade drops och till och med exklusiviteter. Så ta tag i dem och ta med adidas fart in i ditt spel!