GEAR UP SALE - Spara upp till 55% på utvalada varor -- days --:--:-- KÖP NU

Starta säsongen på rätt sätt med ett part nya dobbar!


Inga av de största företagen, adidas, Nike, och Puma slösar tid utan har redan släppt redan sina huvudkollektioner av skor inför den hektiska säsongen. Att välja rätt skor kan vara överväldigande, det är därför vi har gjort en enkel översikt över de mest populära modellerna för att hjälpa dig att få det perfekta paret!

Nike Lucent Pack

Mercurial 

Nya Mercurials har bilivt snabbare med hjälp av den helt nya fotbollsspecifika Zoom Air-tekniken. För första gången har Nike implementerat deras berömda dämpningssystem i en fotbollsko. Med hjälp av tryckluft absorberar Zoom Air stötar, ger en fin liten rebound till ditt steg och hjälper dig att bli snabbare än någonsin. Vapoposite+ är den uppdaterade versionen av skornas ovandel. Detta greppvänliga mesh, speciellt designat för Mercurials, sveper runt din fot och ger bra kontroll över bollen. Nike Zoom Mercurial är de perfekta skorna för snabba anfallare eller alla som vill ha utmärkt kontroll i höga hastigheter.

Köp Mercurial

Phantom

Nike Phantom GT2 har en fräsch ny design med mönstrad ovandel. Med passning och skytte i åtanke, säkerställer texturen på ovandelen att du får ett rent slag med eller utan snurr. Phantom är ett utmärkt val om du gillar barfotakänslan på planen.

Buy Phantom GT2

Tiempo

De som föredrar de gamla old-school läderskorna kommer att rikta sin uppmärksamhet mot den nya Nike Tiempo Legend 9. Nike har gått tillbaka till sina rötter och verkligen förenklat den nya modellen av Tiempo, jämfört med föregångaren Nike Tiempo Legend 8. Att göra läder till den viktigaste ingridiensen igen, den är nästan perfekt för alla som letar efter en fotbollssko i läder.

Buy Tiempo 9

adidas Game Data Pack

X Speedportal 

Den här Rick and Morty-inspirerade skon handlar om hastighet. Med en uppdaterad Speedframe 2.0 för bättre grepp, Speedskin 2.0 för en lätt struktur och förbättrad kontakt med bollen, vänder den sig till spelare som letar efter en extremt lätt sko och positioner där hastigheten betyder mest.

Köp X Speedportal

Predator Edge

Det är tydligt vid första anblicken att Adidas Predator Edge är inspirerad av de gamla Predators från ett par år sedan. Eftersom den är lite robustare än de flesta fotbollsskor nuförtiden är den överraskande nog ett bra val för försvarare. Å andra sidan gör det berömda greppvänliga Zone Skin-materialet den till den idealiska skon för långskottstagare och kraftanfallare.

Köp Predator Edge

Copa Sense

Copa Sense är ett bra val för alla som letar efter en sko med både läder och syntetmaterial. Tillverkade av ett utmärkt bekvämt läder vid framfoten med extra stoppning och skum under för sömlös känsla och närmare känsla på bollen, syntetmaterial i mittfoten för att göra den lättare och Sensepods bak för att fylla i luckorna vid hälområdet. Copa Sense är en bra allroundsko, oavsett vilken position du spelar.

Köp Copa Sense

Puma Fastest pack6820Puma has been seeing quite a revival when it comes to football gear, bringing exciting innovations to the game and lately making one of the best football boots on the market. Their most recent collection, Puma Fastest Pack, features two lines, FUTURE  and ULTRA.

Puma har gjort en rejäl återupplivning när det kommer till fotbollsutrustning och har skapat nya innovationer till spelet och på senare tid har de gjort en av de bästa fotbollsskorna på marknaden. Deras senaste kollektion, Puma Fastest Pack, har två modeller, FUTURE och ULTRA.

FUTURE

Puma FUTURE 1.4 är definitivt en av de mest unika skorna vi har sett. Dess kompressionsbandsteknologi som kallas FUZIONFIT+ sveper runt din fot tätt, vilket säkerställer att du är väl låst när du sprintar och byter riktning, även om du bestämmer dig för att använda dem utan snören. Avancerat skapande zoner på framfoten gör det mycket lättare att kontrollera bollen och att slå bollen känns bekvämare och mer tillfredsställande än med de tidigare modellerna. Puma FUTURE 1.4 bärs av PSG:s stjärna Neymar och är de perfekta stövlarna för en kreativ spelare.

Köp Future 1.4

ULTRA

Den nya Puma ULTRA Ultimate är den lättaste fotbollssko på marknaden som bara väger 160 gram. Den är främst inriktad på hastighet och använder en ny SPEEDPLATE-yttersula för att uppnå en ny nivå av grepp och ULTRAWEAVE-tyg för att minska vikten samtidigt som dess hållbarhet bibehålls. Om du letar efter bekväma skor som är så lätta som möjligt kan Puma ULTRA Ultimate vara något för dig.

Köp ULTRA

Att välja rätt skor kan vara avgörande för din komfort på planen och den önskade känslan på bollen. Hjälpte vi dig att välja? Kolla in vår butik för att se alla kollektioner och kanske även de som vi inte nämnde!