GEAR UP SALE - Spara upp till 55% på utvalada varor -- days --:--:-- KÖP NU

HOPIJPIJPJPIJDe bästa billiga forbollskorna 

Att spendera över 2000 kronor på ett par fotbollsskor är inte för alla. Alla av oss har inte top-ambitioner; för oss, spelare i de lokala divisionerna och korpenlagen, finns det billigare, pålitliga skor som håller och tar oss bekvämt och säkert till slutsignalen-

Tyvärr visar företag oss gång på gång att kvaliteten på deras billigare fotbollsskor är betydligt lägre än de dyraste versionerna. När vi testar två olika (billigare och dyrare) versioner av samma modell av fotbollsskor finner vi ofta att de inte har något gemensamt.

That's why we decided to test cheaper versions of well-known models for you to help you choose a pair of boots that won''t ruin you financially and help you with your performance.

Det är därför vi bestämde oss för att testa billigare versioner av välkända modeller åt dig för att hjälpa dig välja ett par skor som inte är fruktansvärt dyra men samtidigt kommer att hjälpa dig prestera på topp. 

1) adidas COPA Sense.3

Först ut har vi de billigaste fotbollsskorna på hela listan. COPA Sense.3 var bekväma från första användningen, tåpartiet är snyggt vadderat och passar foten. Framsidan är täckt med mjukt kalvskinn för att hjälpa dig med bollkänslan. Dessutom har sulan och dubbarna samma layout som deras dyraste version. Det kan verkligen inte bli fel med adidas COPA Sense.3 om du letar efter skor från den billigaste prisklassen.

adidas COPA Sense.3


2) Nike Premier III

Från första anblick är det tydligt att Nike Premier III är inspirerad av tidigare skor, och är det enda paret helt i läder på vår lista. Med det sagt får du otroligt mycket för pengarna i ett par Nike Premier III. För mindre än 1100kr har du ett par känguruläder skor av hög kvalitet, som är svåra att hitta i andra par i samma prisklass. Lädret garanterar också fantastisk komfort och touch. Om du letar efter en fotbollssko i helläder som har liknande material och teknik som elitmodeller men kostar halva priset, kan Nike Premier III vara något för dig.

Nike Premier III


3) adidas Predator Edge.2

Adidas Predator Edge.2 fotbollsskor är ett utmärkt bevis på att de billigare versionerna av de dyraste modellerna inte alltid är betydligt sämre. Deras Zone Skin gummikontaktzoner är gjorda av samma material som deras dyrare syskon. Även om de inte är lika stora och framträdande gör de jobbet nästan identiskt. Dessutom är deras ovandel något tunnare och mer flexibel, vilket många spelare kan uppskatta som en fördel snarare än en nackdel. Om du länge har velat prova hur det är att ha Predators, men du inte vill spendera 2800kr för den bästa versionen, är adidas Predator Edge.2 förmodligen vad du letar efter.

adidas Predator Edge.2


4) Puma Ultra Pro

Den billigare versionen av Ultra-modellen nedgraderades inte så mycket som är valigt för speedskor. Ultralätt konstruktion med mindre vikt än elitmodeller från adidas och Nike, utmärkt dubbgrepp och material som liknar den dyraste versionen, Puma Ultra Ultimate. Om du vill höja hastigheten maximalt och samtidigt spara pengar är Puma Ultra Pro en no-brainer.

Puma Ultra Pro


5) Puma Future 2.4

Last on our list we have the Puma Future 2.3, a model worn by the Brazilian phenomenon, Neymar. For almost €70 less, you get football boots that are almost indistinguishable from the most expensive version. Yes, you won't find all the technology included in the best version, but they are still incredibly comfortable, the touch on the ball is excellent and the knitted material in the instep area wraps around the foot nicely and feels premium, something we wouldn't expect from a boot in a cheaper price point. Overall, these are a great pair of boots that will definitely make you feel like you're playing in the elite versions for a lot more money.

Sist på vår lista har vi Puma Future 2.3, en modell som bärs av det brasilianska fenomenet Neymar. För nästan 700kr mindre får du fotbollsskor som nästan inte går att skilja från den dyrare versionen. Nej, du hittar inte all den teknik som finns i den bästa versionen, men de är fortfarande otroligt bekväma, touchen på bollen är utmärkt och det stickade materialet i vristområdet sveper runt foten fint och känns premium, något vi skulle vilja förvänta dig inte av en stövel till ett billigare pris. Sammantaget är detta ett fantastiskt par skor som definitivt kommer att få dig att känna att du spelar i elitversionerna för mycket mindre pengar.

Puma Future 2.3

Att välja billigare fotbollsskor kan vara knepigt, så vi hoppas att denna översikt över våra mest populära, billigare versioner har hjälpt dig i ditt köp. Har du redan valt några?